23948sdkhjf

Tredje nya Lager 157-butiken i vår

Den 23 maj kommer en ny butik i kedjan Lager 157 att öppna i handelsområdet Amiralen i Karlskrona. Detta efter att butiksöppningar i Oslo och Södertälje redan utannonserats till mitten på mars.

Lager 157 och dess ägare Stefan Palm är tydliga med sin offensiva butiksstrategi:

– När andra stänger går Lager 157 mot strömmen och öppnar nya butiker runt om i landet, förklarar Stefan i ett pressmeddelande.

Stefan Palm berättar också att kedjan arbetar med en strategi där butikerna ska uppfylla flera funktioner; vara en mötes- och serviceplats samtidigt som det är en lagerhub. Om ett tag kanske även en plats dit man kan komma för att laga sina kläder.

– För Lager 157 är det viktigt att vara med och driva på och hela tiden hitta nya sätt att vara relevanta för kunderna. I Karlskrona och i många andra städer innebär det till exempel att vi inom kort kommer att kunna leverera e-paket till kunderna inom 24 timmar.

Stefan Palm öppnade den första butiken vid riksväg 157 i Gällstad för 20 år sedan, efter en bakgrund hos bland annat JC. Då var konceptet att sälja märkeskläder till halva priset. I dag har kedjan snart 40 butiker. I senaste bokslutet redovisade bolaget en omsättning på 838 miljoner kronor och ett resultat på 69 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.157