23948sdkhjf

Stinaa.J till Åhléns

Skomärket satsar med första återförsäljare.

Skomärket Stinaa.J, som hittills sålts i egen studio- och webbutik, väljer Åhléns City i Stockholm samt varuhusets webbutik som första återförsäljare.

Varuhuset blir exklusiv återförsäljare av skokollektionen som till våren rymmer signaturpumps i två klackhöjder samt en ballerinamodell i ett antal utvald färger. 

— Åhléns är en spännande samarbetspartner på flera sätt, med ett dagligt flöde på tiotusentals personer finns det en oerhörd kraft och möjlighet till att nå ut till fler kunder via dem. De har lång erfarenhet från att bedriva retail och gör flera intressanta satsningar framåt. Det blir en spännande vår, att se hur vi mottags av deras kunder, säger Stina Andersson, grundare och vd i en kommentar.

Stinaa.J Studio ligger på  Sturegatan 16 i Stockholm och Stina Andersson meddelar att det företaget valt att bygga varumärket och vidareutveckla de patenterade produkterna i lugn och ro genom sina egna kanaler men att tiden nu är mogen för att ta märket ut till återförsäljare där nu alltså varuhuskedjan blir först ut som exklusiv återförsäljare.

Grundidén till märket är att skapa skor som förenar ortopedisk innovation med hantverk och göra skor för den moderna, medvetna kvinnan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081