23948sdkhjf

Det här händer under modeveckan

På måndag drar visningsveckan,Fashion week, igång i Stockholm. Därtill är det dags för mässor, showroom, förelsäsningar och fest i Stockholm Fashion District.

På måndag öppnar visningsveckan, Fashion Week, i Stockholm och inleder gör studenter från Beckmans på Stockholms Auktionsverk som går under benämningen Showspace by Zalando. på Nybrogatan i Stockholm.

Visar och arrangerar event gör bland andra Ida Sjöstedt, House of Dagmar, L´Homme Rouge, Rave Review och Selam Fessahaye. Schema finns här.

Visninsgveckan avslutas med nya varumärket Ores på Restaurang Hilleberg.

I Nacka och Stockholm Fashion District drar verksamheterna igång på måndag den 4 februari och pågår sedan fram till den 9 februari. Stockholm Showroom och tioårsjubilerande Stockholm Shoe House håller öppet 4 till 9 februari medan Nordic Lab, Fashion Business Days och Nordic Shoe & Bag Fair 6 till 8 februari.

Inköpsveckan i Stockholms modedistrikt öppnas med en konversation med Diana Orving om den klänning som presenteras på denna säsongens inbjudan. Vanessa Leporati fortsätter samtalet med ett seminare "Nå framgång i relationerna med dina kunder".

Därefter fortsätter veckan med mässor och inköp och  ett program av workshops, seminarier om bland annat hållbarhet, digitala affärer, fashion tech och digitalisering. Mer om det här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078