23948sdkhjf

Delikat och feminint med mörk underton

På torsdagen visade bland andra danska Cecilie Bahnsen och Designers Remix men även Rodebjer under Köpenhamns modevecka.

Delikata feminina klänningar är Cecilie Bahnsens signum men säsongens plagg har även en mörkare ton i en monokrom palett av vitt och svart och med injektion av gul tyll och broderade blommor. En look som är mer lager på lager med textilmixar och en avslappnad silhuett.

Nya Designers Remix, som nyligen såldes av IC Group,  satte fingret på hållbarhet, i infärgning och materialval, och fokuserar på med kommande höstkollektion att plocka in återvunna material som recycled polyester och ull och satsa på en mer voluminös åttiotalslook med kostymer, skimrande material, rutor och stora axlar.

Under torsdagens visade även Stockholmsbaserade Rodebjer och Stand. Rodebjer hade även sångerskan El Perro del Mar, Sarah Assbring, med live och säsongens presentation var ett kreativt samarbete mellan Carin Rodbjer och Sarah Assbring.Visningen hölls på  Den Frie Center of Contemporary Art.

. Se mer på Habits Instagram.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094