23948sdkhjf

Cinnamon storsatsar med ny yta i Göteborg

Twosuls skiftar läge på butiken för Cinnamon och tar över anrik skodestination komplett med "skoklinik".

Skoföretaget Twosouls byter läge på butiken för Cinnamon i Göteborg och tar över Bekväma Skors lokaler på Stampgatan 36.

Därmed lämnar Cinnamon Drottninggatan och går från den tidigare ytan om 74 kvadrat till 264 kvadratmeter och får ett läge väl synlig från Ullevi och genomfartsleden in mot Göteborg.

Butiken öppnar 9 mars och Twosouls grundare och vd Ninni Jonsson säger till Habit att med den nya ytan kan Cinnamon ta in ett ännu större sortiment och satsa på butiks- och kundevents och ännu mer service till kunderna. Ninni Jonsson är ödmjuk inför uppgiften att ta över butiken och har stor respekt för den verksamhet som de tidigare ägarna bytt upp.

Det ska bli spännande, men också en utmaning att försöka behålla så många kunder som möjligt från båda verksamheterna. Vi har gjort några tillägg i vårt sortiment och lagt till mer svarta skor och fler typer av skotillbehör för att anpassa oss till den befintliga kunden som har för vana att handla på Bekväma Skor. Cinnamon tillför både en mängd färgglada skor och herrskor som Bekväma Skors kunder inte haft tillgång till hittills, säger Ninni Jonsson, vd och grundare av Twosouls. 

Verksamheten för Bekväma Skor upphör efter ett generationsskifte och istället tar Cinnamon över den tidigare ägarens ortopedtekniska avdelning ”Skokliniken”. 

Med hjälp av två ortopedtekniker ska även Twossouls erbjuda konsultation och tillverkning av skoinlägg. En matchning som vd och grundare Ninni Jonsson menar är perfekt  och en möjlighet att kunna erbjuda ännu mer service till kunderna än tidigare. 

I butiken ska även fortsatt medarbetare från Bekväma Skor, tillsammans med Cinnamons personal, arbeta så Bekväma Skors tidigare kunderna kan känna igen sig och få välkänd hjälp vid inköp.

Twosouls har huvudkontor i Alingsås där företaget även driver butik och outlet. Företaget har även butik på Långholmsgatan i Stockholm och ett stort antal återförsäljare i Norden som har en mindre andel av Cinnamons sortiment.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078