23948sdkhjf

Här öppnar Odd Molly ny Stockholmsbutik

Modemärket öppnar nytt i regi av välkänd modebutiksaktör.

Den 7 februari öppnar Odd Molly butik på NK i Stockholm i samarbete med Magasin Mathilde.

Butiken ska enligt företaget ha ett mer kontinentalt urval av modemärkets sortiment, erbjuda bredd och visa att varumärket är mer än bara knytkoftor; något som företaget upplever att många svenskar fortfarande förknippar märket med.

- På NK kommer Odd Molly erbjuda ett sortiment som går mer i linje med det vi säljer i många av våra europeiska länder. Det blir en större andel plagg med handgjorda detaljer och mer exklusiva material, som siden och cashmere, än vad Odd Molly vanligen visar i Sverige. Dessutom kommer det då och då finnas unika produkter som endast finns att få tag på just på NK, säger Jennie Högstedt Björk, vd för Odd Molly i en kommentar.

I sortimentet läggs även fokus på klänningar och butikskonceptet är uppdaterat och enligt Odd Molly med en mer stilren känsla i exklusiva material.

Samarbetet med Magasin Mathilde går i linje med modeföretagets nya affärsstrategi med färre enheter i egen regi utan istället skapa synlighet och närvaro med lokala partner.

- Vi har haft ett väldigt långt och starkt samarbete med Odd Molly, och när den här möjligheten kom kände vi alla att det var ett unikt tillfälle för oss tillsammans, att ta samarbetet ett steg vidare, säger Madeleine von Rosen och Jan Wallmark, ägare till Magasin Mathilde i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.051