23948sdkhjf

På besök från New York

På måndagen besökte 20 studenter från FIT i New York Stockholm Fashion District. Besöket är en del i ett samarbete som ägde rum för tredje året i rad.

På måndagen besökte 20 studenter från FIT i New York Stockholm Fashion District. Besöket är en del i ett samarbete som ägde rum för tredje året i rad.

På måndagen den 21 januari besökte 20 studenter, som innehar starka positioner på olika företag, och professor Stephan Kanlian från ett master´s degree program inom marketing and management Fashion Institute of Technology, FIT, i New York för tredje året i rad Stockholm Fashion District vilket är en del av samarbetet som svenska modebranschen har tillsammans med skolan. Besöket omfattar förutom ett seminarie om svensk modeindustri och den svenska modebranschen, där också Jennie Rosén från Swedish Fashion Council medverkar, även en guidad tur i området. I programmet ingår också ett samtal med U.S. commercial services och Association of Swedish Beauty Brands.

- Svensk modeindustri har stark dragningskraft internationellt och vi är självklart mycket glada över besöket och att få visa upp och berätta om branschen här hos oss på Stockholm Fashion District. Att ha ett starkt internationellt nätverk är mycket viktigt idag säger Helena Waker vd för Trade Partner Sweden och Stockholm Fashion District i en kommentar.

Besöket omfattar förutom ett seminarie om svensk modeindustri och den svenska modebranschen, där också Jennie Rosén från Swedish Fashion Council medverkar, även en guidad tur i området. I programmet ingår också ett samtal med U.S. commercial services och Association of Swedish Beauty Brands.

- Fashion Institute of Technology (FIT) Masters Program for Cosmetics är den ledande tankesmedjan för chefer inom skönhetsindustrin i USA, och vi är mycket hedrade av att få möjlighet att visa USAs chefer inom skönhet Stockholms Fashion District. SFD är ett bra exempel på ett innovativt partnerskap för att främja svensk modeindustri och de progressiva svenska modemärkena och designers samt detaljister och skönhets-, smycken-, skor- och accessoardesigners från Sverige, säger Stephan Kanlian, professor FIT i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078