23948sdkhjf

Kan bli årets designer

De är nominerade till Elles pris Årets designer.

Den 18 januari ska tidningen Elle dela ut en rad olika modepriser under Elle-galan. I kategorin Årets designer 2019 är Carin Rodebjer, Jennifer Blom och Elin Kling och Karl Lidman för märket Totême nominerade. 

Juryns motiveringar lyder: 

Jennifer Blom 

”Kvinnligt, sensuellt och elegant. Jennifer Blom lyfter den färgsprakande kvällsgarderoben till nya modehöjder med rena linjer, förföriska plisseringar och ett imponerande hantverk.” 

Rodebjer 

”Kreativt, inbjudande och uttrycksfullt. Carin Rodebjers makalösa universum rymmer allt vi önskar oss för en stilsäker vardag och fest. Alltid med en personlig touch.” 

Totême 

”Perfekta plagg för en fulländad garderob! Elin Kling och Karl Lindman visar en osviklig känsla för det aktuella i det tidlösa. Den skandinaviska looken när den är som bäst.” 

I juryn för utmärkelsen sitter ordförande Elle chefredaktör  Cia Jansson, modejournalisterna Susanna Strömquist och Susanne Ljung, influencern och Säker Stils Emilia de Poret, fotografen Elisabeth Toll, visningsproducenten Peter Andersson, formgivaren Nina Oja, stylisterna Robert Rydberg och Lisa Lindqwister, H&M creative advisor Ann-Sofie Johansson samt hållbarhetsstrategen Elin Larsson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094