23948sdkhjf

Jollyroom centraliserar logistikverksamheten

E-handlaren fortsätter sin expansion i Göteborg med ny samarbetspartner som öppnar internationella möjligheter.

Jollyroom har stått för en enorm expansion under året och gått från 35 000 kvadratmeter lageryta till 85 000 kvadratmeter.

Senast ut är ett nytt hyresavtal för två logistikanläggningar i nybyggda Park Göteborg II, på 19 000 kvadratmeter, nära Göteborgs hamn och Landvetters flygplats. Detta ska ge möjlighet att snabbt nå hela Norden.  

 Lokalerna är placerade i nära anslutning till två av våra andra lager i området Göteborgs hamn och är ett steg i att centralisera hela logistikverksamheten. Centraliseringen kommer att bli en viktig del för att kunna fortsätta effektivisera vårt logistikflöde och vid framtida expansion kunna möta kundernas krav på snabba leveranser på samtliga marknader, säger Ole Sauar, vd och majoritetsägare av Jollyroom, i ett pressmeddelande. 

Hyresvärd är fastighetsbolaget prologis. 

– Vi är glada över att kunna välkomna Jollyroom som ny kund och samtidigt kunna hjälpa dem i deras expansion internationellt. Prologis är ett globalt företag och en one-stop-shop för logistiklokaler i Europa och vidare ut i världen, berättar Johan Nihlmark, director, market officer Nordics på Prologis.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094