23948sdkhjf

Så ska Sneaky Steve accelerera tillväxten

Ny delägare och styrelseordförande i storsatsande skobolag.

Skomärket Sneaky Steve, som ägs av F Division Group, har en ny delägare  Goodfellows Venture som ägs av blanda andra Karl Malmström och Josef Bilek. Karl Malmström kliver in i rollen som styrelseordförande.

– Vi har bestämt oss för att bli ett av Europas stora varumärken inom skor. Vi har än så länge bara skrapat på ytan och är idag väletablerade i framförallt Sverige. Nu tar vi nästa steg och satsar på nya länder och marknader i kombination med ett tydligt digitalt fokus, säger Måns Månsson, grundare och vd  i en kommentar. 

F Division Group är grundat av Måns Månsson, Kristian Torsson och Jacob Rydin, vice vd, och de tre  grundarna kvarstår som delägare när Goodfellows nu kliver in.

Bolaget meddelar även att ägandet kan komma att spridas ut på fler redan under nästa år "för att säkerställa både kapital och kompetens för fortsatt tillväxt".

Bolaget säljer med märket Sneaky Stev skor och accessoarer på sju olika marknader genom webbhandel, 400 återförsäljare och även fyra egna fysiska butiker varav två finns i Stockholm. 

- Vi är i ett otroligt spännande skede där år av hårt arbete börjat ge resultat. Karls erfarenhet från att bygga bolag, i kombination med Goodfellows digitala kompetens kommer vara viktiga ingredienser för att nå våra affärsmål. Karl Malmström har dessutom ett gediget affärsnätverk som vi nu ska ut och sondera för att hitta rätt resurser till verksamheten, säger Måns Månsson.

Märket har produktion i Portugal och omsättningen i år väntas landa på knappt 50 miljoner kronor. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093