23948sdkhjf

Kan vinna entreprenörstävling

Grundare av Aim Apparel i regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year.

Tekla Acs är en av 12 finalister när regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year avgörs på Malmö Opera den 12 november. Tekla Acs grundade Halmstadbaserade märket Aim´n tillsammans med Helen Van 2013 och 2017 utsågs företaget till Årets nykomling under Habit Modegalan 2017

– Likt förra året har vi ett oerhört starkt finalfält i region Syd. En rådande trend bland årets finalister är att de lägger ett stort fokus på hållbarhet inom sina respektive branscher, det gäller allt ifrån veganska hårprodukter och äggproduktion till bolag inom cirkulär ekonomi. Det är även extra glädjande att vi ser ännu fler inspirerande unga entreprenörer bland finalisterna. Vår förhoppning är att deras framgångsrika entreprenörskap kan inspirera ännu fler att satsa på sin dröm och bli entreprenör, säger Stefan Dahlin, ansvarig för EY Entrepreneur Of The Year i region Syd.

Under hösten utses regionala vinnare på sex galor runt om i Sverige. Vinnarna möts i en nationell final i Stockholms stadshus i januari och huvudprisvinnaren får sedan representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo i juni där entreprenörer från fler än 60 länder gör upp om titeln som världens främsta entreprenör.

Utmärkelsen delas ut i Sverige sedan1995. En längre intervju med Tekla Acs finns att läsa i Habit International nummer 8  2017.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079