23948sdkhjf

Här är vinnaren i Årets Kreativa Kundupplevelse

”Modeuniversum” prisat i Habits modegala.

HM-gruppens koncept & Other Stories vann under torsdagskvällen priset Årets Kreativa Kundupplevelse för sina tre Sverigebutiker. De övriga finalisterna i kategorin var AMF Fastigheters testplattform The Lobby och Zetterberg Couture.

& Other Stories prisas för sina designsamarbeten, event, frekventa skyltningar och sin flexibla inredning som bidrar till köplust. Sammantaget bidrar det till att sortimentet alltid känns nytt, skriver juryn i sin motivering. Den framhåller även en serviceinriktad personal som bidrar till att göra butikerna till populära modedestinationer.

& Other Stories, som öppnade den första butiken i Sverige 2013, och som även har butik i Malmö och på Mall of Scandinavia i Solna, kommer under våren att öppna i Göteborg, vilket blir den fjärde i ordningen på hemmamarknaden.

Juryns motivering:
En temporär blomavdelning, selektiva designsamarbeten eller popup-gästspel av små nischmärken. Med dynamiska mellanrum bjuder årets vinnare på något tämligen otippat. Lägg till en köptriggande exponering och vänlig, påpasslig personal. Resultatet blir en modedestination som kunderna älskar och konkurrenterna avundas.

Finalister:
&Other Stories
Zetterberg Couture
The Lobby

Jury:
Emma Hernell, HUI Research
Lotta De Champs, Presskontakterna
Christina Bild, Bilds Modemedmera
Annika R Malmberg, Annika R Malmberg AB
Anne Hesselgren, Kom

Artikeln är en del av vårt tema om Habit Modegalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094