23948sdkhjf

Filippa K till Amazons fysiska butik

Skandinaviska märken i e-handlarens fysiska pop up-butik i London.

Filippa K och danska Gestuz är två av de utvalda varumärkena när Amazon öppnar pop up-butik för mode i London, enligt Drapers Record och flera andra brittiska medier.

Amazon Fashion öppnar på Baker Street i London den 23 oktober. Den tillfälliga butiken ska hålla öppet under fem dagar, till den 27 oktober, och blir e-handelsjättens första fysiska modebutikssatsning i Europa.

I den knappt 280 kvadratmeter stora butiken ska husera varumärken som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Filippa K, Gestuz, Paul & Joe, Antik Batik, Love Moschino och Vans samt e.handelsjättens egna märken som Meraki, Find och Truth & Fable. Den tillfälliga butiken följer på den första permanenta modebutiken som Amazon öppnade i New York förra månaden.

Tanken med den nya butiken att den ska vara under den ständig förändring och byta teman, aktiviteter och upplevelser.

Under premiärdagen tisdag fokuseras på höst- och vintertrender, onsdagen på skönhet, torsdag på sport och välmående medan fredag och lördag dedikeras till streetmode och kläder för fest. Som en del i e-handlarens omnikanalssatsning så kan plagg köpas i butiken och via e-handlarens app.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094