23948sdkhjf

Aplace stänger butik - danskt märke flyttar in

"Vårt koncept fungerar allra bäst i bostadsnära kvarter."

28 oktober stänger Aplace butiken på Norrlandsgatan i Stockholm. Det är nära nog på dagen fyra år sedan den öppnade men nu har hyreskontraktet sålts.

Någon ny butik ska man inte öppna utan fokus läggs istället på de tre befintliga butikerna; två i Stockholm och en i Malmö samt på den egna webbutiken. Butiker som alla är lönsamma och även utvecklas positivt vad gäller omsättning, enligt medgrundare Kalle Tollmar.

- Vårt koncept fungerar allra bäst i bostadsnära kvarter där vi kan bygga upp en nära kundkrets och ha ett mer personligt förhållande till kunderna. Utbudet kräver även sitt lilla modeintresse och det känns enklare på Södermalm och i Malmö att hitta den typen av kund, säger Kalle Tollmar, medgrundare av Aplace till Habit.

Vilka som flyttar in och när de öppnar är Kalle Tollmar förtegen om men han säger till Habit att det är ett av hans egna favoritmärken från Danmark.

Den nya hyresgästen  får tillgång till lokalerna 1 november och Kalle Tollmar säger att Aplace gjorde mycket av grundarbetet i lokalerna när det tog över från Red Devil varför öppning bör kunna ske, enligt honom, hyfsat snabbt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078