23948sdkhjf

Rodebjer: "Norge är vår största marknad efter Sverige"

Modemärket öppnade nyligen första butiken utanför Sverige.

I slutet av september öppnade modemärket Rodebjer första butiken utanför Sverige i Oslo. Till Habit säger marknadschefen Sara Ölmebäck att kunden i Norge är i princip densamma som i Sverige och det finns en stor nyfikenhet för internationella varumärken i Norge.

På gatan Prinsens Gate får märket därtill sällskap av en rad internationella, lyxvarumärken som nyligen etablerat butiker i området.

- Norge är vår största marknad efter Sverige där vi sett en mycket stark tillväxt de senaste åren. Nu tar vi klivet och etablerar varumärket än starkare. Butiken och Vaginan, vårt kreativa rum och showroom där vi presenterar nya kollektioner, samarbeten och utställningar, möjliggör att vi kan visa hela Rodebjers universum och allt som varumärket representerar, säger Sara Ölmebäck till Habit.

Butiken blir därmed destinationen för hela kundupplevelsen menar hon och säger att samtidigt som modemärket möter olika typer av kunder så byggs även varumärkeskännedom och butiken driver stark tillväxt i alla kanaler.

I dagsläget finns det inte enligt Sara Ölmebäck några ytterligare planer butiksöppningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078