23948sdkhjf

Hallå där...Kakan Hermansson

Möt Habit Modegalans konferencier Kakan Hermansson.
Kakan Hermansson leder årets upplaga av Habit Modegalan som äger rum på Operaterrassen i Stockholm 1 november.
Hur känns det att ha fått uppdraget att leda Habit Modegalan?
– Ärligt talat så känns det inte bara lyxigt men liksom som att nån litar på mig, att jag får ta ett ansvar. Det är coolt!
Det är ju inte första gången du leder modegalor men vad blir skillnaden att leda Habit modegalan mot Elle-galan?
– Jag antar att ni inte kommer sy upp fem klänningar till mig va? Nä, men det är ju ur en annan vinkel och det är mer fokus på branschen på Habit. Det är roligt att alla och allt från designer till butiker premieras och människor som verkligen sliter och som sällan uppmärksammas.
  Vad har du för relation till modebranschen och vad tycker du är viktigast att lyfta fram? Är det någon fråga du brinner för?
– Jag jobbar ju på Elle och har mode som jobb nuförtiden så självklart ur ett beautyperspektiv men jag är också intresserad av att bredda bilder av av mode är och hur normer ser ut. Jag vill se mer mångfald i modebranschen, som andra kroppar än smala 18-åriga vita tjejer. Jag vill se vanliga kroppar!
  Vad ser du fram emot och hur förbereder du dig?
– Jag repar som bara den! Sedan ser jag fram emot att träffa alla som sliter som djur, och se hur alla klätt upp sig. Och folk blir så glada när dom vinner och det är underbart att få vara en del av.
Habit Modegalan äger rum på Operaterrassen den 1 november. Mer information här och här är alla årets finalister. 
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094