23948sdkhjf

Butik för denimmärke

The Blue Uniform öppnar "kiosk" på Södermalm i Stockholm i september.
I mitten på september öppnar denimföretaget The Blue Uniform butik på Götgatan 9 på Södermalm i Stockholm.
Lokalen om 20 kvadratmeter tillhör egentligen ägaren bakom butiken Fröken Söt som modeföretaget nu hyr av under en begränsad period.
Butiken blir därmed tillfällig och ska ha öppet fram till och med mars 2019.
– Vårt mål har varit att öppna butik i Stockholm och det här blir ett första test. Vi ser butikssatsningen också som marknadsföring då vi vill göra varumärket mer synligt inte minst i Stockholm. Läget på Götgatan med många bra grannar passar oss väl så det ska bli väldigt spännande, säger Marcus Boson, grundare av The Blue Uniform till Habit.
Även om butiken till ytan är liten så går att arbeta med den generösa takhöjden och bygga butiken på höjden menar Marcus Boson. Då ytan är liten kallar grundaren butikssatsningen för kiosk.
The Blue Uniform grundades av Marcus Boson 2010 och första kollektionen kom 2011. Förutom denim innehåller kollektionerna även chinos, skjortor, sweatshirts och t-shirts.
Sedan tre år tillbaka arbetar Marcus Boson tillsammans med Didrik Svensson som tidigare i år även blev delägare i bolaget. 
I dag säljs märket i drygt 50 butiker i Sverige och därtill har modemärket försäljning utomlands samt via egen webbutik.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078