23948sdkhjf

Showroomshopping i Nordstan - nytt butikskoncept

I oktober öppnar Fitting Room i Göteborg. En butik som ska fungera som provrum för kläder och skor från Sneaky Steve och Wacay.

Den 11:e oktober öppnar The Fitting Room i Göteborg. I utbudet finns fullt sortiment av skor och kläder från Göteborgsbaserade märkena Sneaky Steve och Wacay att prova för att sedan beställa direkt hem från respektive från respektive varumärkes centrala e-handelslager.

Bakom projektet The Fitting Room står Retail tech-bolagen Touchtech och Vertiseit och kunderna lägger beställningar på touchskärmar i butiken.

Butiken som ska ligga i Nordstan ska initialt hålla öppet en månad och beskrivs som en möjlighet att testa ett nytt koncept och digitalisera kundupplevelsen i butik.

Butiksytan är 63 kvadratmeter.

- För oss på Sneaky Steve svarar The Fitting Room upp mot många av de utmaningar vi har med traditionella återförsäljare. Här ges kunderna möjlighet att utforska, prova och beställa skor från hela vårt tillgängliga online-sortiment. Tack vare att kunden provat ut skon innan beställning, drabbas vi inte heller av någon kostsam returhantering, säger Måns Månsson, vd och grundare av Sneaky Steve i en kommentar.

I butiken är även produkter taggade för att kunden också ska kunna ta del av historien bakom produkten och varumärket; som designidé till information om hållbarhet. I provrummet kan kunden spegla sig i en valbar virtuell miljö där musik, ljus och bild ska bidra till stämning och atmosfär.

Kommentera en artikel (2)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078