23948sdkhjf

Colettes final hos Afound

Snart startar utförsäljning av den parisiska modedestinationens kvarvarande lager i butik och digitalt.

Som Habit skrev vid lanseringen av Afound på försommaren så har H&M med butikskonceptet lagt vantarna på modedestinationen Colettes kvarvarande lager. Colette stängde i december i fjol.

23 augusti lanseras prylar och kläder i Afounds butiker på Drottninggatan och Södergatan i Malmö samt via den digitala marknadsplatsen.

Exakt vilka varumärken som ryms i sortimentet kommuniceras inte men Colette var känt för noga och extremt säkert utvalt mode i både lyx- och streetwearsegementen och gjorde många unika samarbeten under årens lopp.

 - Att Afound har fått den unika möjligheten att sälja det som finns kvar av den ikoniska butiken colettes lager känns fantastiskt och  går verkligen hand i hand  med vår affärsidé om ett noga utvalt sortimentet och att ge mode nytt liv. Vi köpte verkligen allt som fanns kvar av colette, du kan till och med hitta den blå soffgrupp och den ikoniska påsen med den blå pricken hos oss, och vi kommer dessutom kunna erbjuda colettes produkter till en riktigt bra deal, säger Mattias Ekberg, kreativ chef för Afound i en kommentar.

Modebutiken Colette på Rue Saint-Honoré öppnade i mars 1997 och stängde drygt 20 år senare, i december 2017. Colette grundades av mor och dotter Colette Roussaux och Sarah Andelman. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156