23948sdkhjf

Här öppnar Rains - ska öppna tio nya butiker

I mitten av september öppnar danska modemärket första butiken i Sverige.

Danska modeverksamheten Rains öppnar butik på Humlegårdsgatan 14 på Östermalm i Stockholm 14 september. Butiken har en yta på 50 kvadratmeter där märkets ytterplagg och accessoarer ska tillhandahållas. Interiören beskrivs som skandinavisk och minimalistiskt i ljusa material som björk.

Rains grundades 2012 och har sedan starten satsat på vattenavvisande plagg för herr och dam och säljer i dag även vattentäta väskor och accessoarer.

Huvudkontoret finns i danska Århus och märket har sedan starten haft försäljning globalt och finns via ett stort antal återförsäljare världen över samt varumärkesbutiker i Århus, Köpenhamn, Amsterdam, Antwerpen, Berlin, Paris, London, Shanghai och New York. I fjol öppnade Rains sex butiker och nu väntar fler butiker.

Under hösten öppnar butiker i Gent och Utrecht och därtill utvidgar modemärket närvaron i städer med fler butiker i Paris, Köpenhamn och London under hösten. Regnklädesmärket har siktet inställt på att öppna 10 butiker och det totala antalet butiker ska uppgå till 18 stycken innan innevarande år är slut.

Artikeln är en del av vårt tema om Butiksnytt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094