23948sdkhjf

Från Eton till Swims

Det norska livsstilsmärket rekryterar landschef för Sverige och lanserar utvidgad höstkollektionen med skor, ytterkläder och accessoarer.

Niclas Andersson har rekryterats till rollen som landschef för Sverige för norska livsstilsmärket Swims. Han kommer närmast från Eton där han verkat i rollen som global produktchef och har enligt modeföretaget 14 års erfarenhet av mode- och detaljhandelsbranschen.

I höstens kollektion ingår bland annat nya skomodeller i läder och mocka samt ytterplagg, som en lätt dunjacka och en klassisk car coat, samt accessoarer.

-Swims gjorde entré 2006 med sin numera klassiska Galosh, en smart och snygg accessoar för regniga dagar i stan, säger Jake Brandman, modebolagets ordförande i en kommentar.

- 2018 återvänder vi till stan med en komplett serie vädertåliga skor, kläder och väskor som gör att man kan hålla stilen hela dagen. Vi lanserar nu Motion Collection som är som gjord för ett aktivt liv; från affärsmöten till efter-jobbet-träffar, från middagsbjudningar till tidiga morgnar och allt däremellan.

Swims ingår som helägt dotterbolagi Differential Brands Group Inc. och produkterna säljs via utvalda butiker samt åtta butiker under Swims-skylt och två outletbutiker samt egen webbutik.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063