23948sdkhjf

Isbjörn tar in ny exportsäljare

Outdoor- och skidvarumärket presenterar ett nyförvärv.

Beatrice Archer blir ny exportsäljare för Isbjörn of Sweden med ansvar för exportmarknader som Schweiz, Tyskland och Österrike, samt nya marknader.

Hon kommer närmast från rollen som teamchef hos Assistans i balans, men har också med sig erfarenhet som Export Manager hos Houdini och Sales Area Manager på Babybjörn.

Beatrice är en drömrekrytering med sin bakgrund inom sport, outdoor och barnprodukter. Hon har en gedigen erfarenhet och kunskap av att arbeta mot stora och viktiga exportmarknader liksom inom sälj-, marknads- och ledningsgruppsarbete säger Maria Frykman Forsberg, vd för Isbjörn of Sweden.

Namn: Beatrice Archer
Ålder: 46 år.
Bor: I Salsjö-boo. Uppvuxen i Schweiz och har bott i Sverige i 19 år.
Intressen: Att åka skidor, åka båt i skärgården och vara ute i naturen med familjen.
Aktuell som: Ny exportsäljare på ISBJÖRN of Sweden.

Hon tillträder det nya jobbet den 1 augusti.

Att få börja arbeta på Isbjörn när de är inne i en fas där de både kikar på nya marknader, fördubblar omsättningen de senaste två åren, snart genomför en ny varumärkesresa samt till hösten levererar den bästa kollektionen i företagets historia någonsin kan inte vara annat än superspännande. Jag längtar efter att få förvalta mina kunskaper på ett företag som har marknadens bästa funktionskläder för barn – och personer som jag vet att jag kommer att trivas väldigt bra med, säger Beatrice Archer inför uppdraget.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093