23948sdkhjf

Mot nytt pris

Gudrun Sjödén nominerad till internationell utmärkelse.

Gudrun Sjödén är nominerad till The Glossy Awards i New York. Tävlingen äger rum 14 juni  i New York och modeföretaget är nominerad i kategorin ”Best Campaign By Fashion Brand”. Värd för galan är supermodellen och entreprenören Coco Rocha och andra nominerade till galan är  modeverksamheter som Diane Von Furstenberg, Burberry, Tommy Hilfiger och Chanel. 

Det är inte första gången som Gudrun Sjödén nomineras och prisas i mode- och entreprenörstävlingar och den 26 januari i år förärades designern och företagaren Gudrun Sjödén det svenska priset för ”Bästa internationella tillväxt” i tävlingen EY Entrepreneur of the year.

 - Sedan några år tillbaka har vi fokus på vår internationella tillväxt. Det känns oerhört hedrande och en stor bekräftelse att vara nominerad för bästa kampanj på The Glossy Awards i New York. Tyskland är fortfarande vår största marknad men nu växer vi snabbast i USA. Det är väldigt kul att vår unika färgstar- ka stil tas emot med öppna armar i de stora länderna. ”First we take Manhattan, then we take Berlin”, fast tvärtom,  Säger Gudrun Sjödén ägare och vd i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078