23948sdkhjf

Duo bakom nätmodebutik startar agentur

Aktör bakom e-modesajt startar agentur som ska serva andra butiker och e-handlare med varor från de leverantörer de själva arbetar med.

Maria Holmstrand och Åke Stjernström som ligger bakom webbutiken have2have.se startar agenturen HandS Agency. Tanken är att göra de brittiska varumärken inom skor, väskor och accessoarer som duon sedan 15 år tillbaka själva arbetar med tillgängliga för andra e-handlare och butiker.

”Skillnaden att handla skor och väskor genom oss är att våra leverantörer levererar nästan 90 procent av allt vi säljer i säsong. Inga tunga grundordrar utan nya modeller varje månad året runt och leveranstider på 1 till 5 veckor”, skriver duon i ett pressmeddelande.

HandS Agency vill erbjuda butiker att kunna lägga mindre grundorder med vetskapen att inköparna kan komplettera från lager med snabba leveranstider hela året runt.

”Det är alltid lättare att som inköpare ha en uppfattning om vad man ska sälja om 2 veckor än om 4-5 månader. P.g.a. det vill vi nu erbjuda den skandinaviska marknaden snabba leveranser av modeskor och modeväskor året runt från lager i Storbritannien”, skriver Maria Holmstrand och Åke Stjernström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063