23948sdkhjf

Så uppgraderas Man of a Kind

E-modehandlaren utökar servicen och ska erbjuda bland annat fria hemleveranser och skrädderitjänst i samarbete med NK.

E-modehandlaren Man of a Kind ska erbjuda kunderna fria hemleveranser, skrädderitjänster och kemtvätt. Fria hemleveranser erbjuds med hjälp av Budbee och ska ske påkvällstid. Därtill inleds samarbete med systerbolaget Department and Stores Europe och NK Man där e-handlarens kunder får tillgång till skrädderitjänster. Till sist adderas även kemtvätt med hemleverans i samarbete med Washaway.

- Att handla på Man of a kind ska innebära att man kan lita på att produkterna är noggrant utvalda av modebranschens vassaste inköpare, men också att vi verkligen gör det lilla extra för att göra shoppingupplevelsen så inspirerande och enkel som möjligt, även efter att man avslutat sitt köp online. Därför adderar vi nu service och tjänster som både underlättar köpet och livet efter leveransen, säger Marcus Uggla, chef för på Man of a kind.

E-handlaren lanserades av modekoncernen Retail and Brands, RNB, hösten 2016. I sortimentet finns herrmode, kläder, skor och accessoarer, från skandinaviska och internationella varumärken

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.159