23948sdkhjf

The Lobby satsar på bröllop i sommar

Sisters in Law tar plats i handelsplattformens lokaler.

Sisters in Law – som dels driver en blogg och dels ger ut ett magasin inriktat på bröllop och fest – ska ta plats i AMF Fastigheters nya satsning The Lobby på Regeringsgatan i centrala Stockholm. Där ska de utsmycka ytan med hjälp av sina annonsörer och sitt nätverk från och med den 15 juni – i tid till sommaren, då de allra flesta bröllopen äger rum.

– Bröllop och sommarfest är ett inspirerande sommartema där det finns kopplingar till många intressanta varumärken. Jag är övertygad om att Sisters in Law med sin drivkraft och sitt nätverk bidrar till upplevelsen i The Lobby på ett mycket spännande sätt, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef på AMF Fastigheter.

– Via vår blogg och vårt magasin visar vi en större bredd och kreativitet när det kommer till bröllop. Detta vill vi nu ta till en ny nivå tillsammans med The Lobby där vi kan inspirera på en ny arena, säger Zanna Metzer på Sisters in Law.

The Lobby invigdes i april. Det är ett nytt koncept där olika varumärken hyr in sig genom korta hyreskontrakt på minst en månad, vilket innebär att marknadsytan ständigt förändras. Den totala retailytan i The Lobby är 700 kvadratmeter fördelat på två våningar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.156