23948sdkhjf

Indiska in - Bik Bok ut

I mitten av maj öppnar Indiska ny butik i Stockholm. I höst väntar ytterligare satsning i centrala Stockholm för mode- och inredningskedjan.

19 maj öppnar mode- och inredningskedjan butik på Kungsgatan 5 i Stockholm. I lokalen huserade tidigare Bik Bok. Indiska ska enligt ett pressmeddelande bjuda på ett nytt koncept som starkt knyter an till kedjans indiska arv. Därtill knyts e-handel och fysiska butiksmiljö ihop med hjälp av digitala skärmar. Kedjan ska även erbjuda hemleverans via Urb-it.

- Vi är väldigt stolta över att öppna en ny butik där vi kan erbjuda kunderna det vi vill; en känsla av en varmare värld. Vi har lagt stort fokus på atmosfären där dofter och färger kommer fram, liksom stora härliga provrum. Dessutom fortsätter vi vår omnikanal-satsning där det är en självklarhet att kunna erbjuda e-handel direkt i butik. Här får kunden möjlighet att både känna och prova varorna för att sedan enkelt kunna beställa hem dem på plats, säger Karin Lindahl, vd Indiska i en kommentar.

Sortimentet ska bestå av mode, accessoarer och heminredning. I höst väntar ytterligare en ny butik i centrala Stockholm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125