23948sdkhjf

”Butiken kommer ha hög sportmodegrad”

I slutet av augusti öppnar Sportringen butik om 1 400 kvadratmeter i Stadiums tidigare lokal i Halmstad.

I slutet av sommaren öppnar butik för Sportringen på Brogatan i centrala Halmstad.

Bakom butikssatsningen står Sofia Torstensson som är utbildad civilekonom och har en bakgrund inom detaljhandeln men som även arbetat med träning.

- Butiken kommer ha en hög sportmodegrad med ny inredning, moderna inrednings- och exponeringslösningar och kunden ska uppleva butiken som lättöverskådlig. Det blir en citybutik där vi vill förmedla en känsla och en upplevelse när du kommer in som kund.  En stad som Halmstad med 100 000 invånare ska ha en sportbutik i city och det är en attraktiv lokal på bästa läge, säger Sofia Torstensson till Habit.

I sortimentet finns bland annat varumärken som Under Armour, Adidas, Nike, Reebok, Puma, Asics samt några som Sofia Torstensson benämner som godbitar som hon vill hålla hemliga tills vidare.

Att valet föll på att öppna butik med Sportringen-skylt har enligt Sofia Torstensson att göra med att hon ser fördelar med inköpssamarbetet.

- Jag ser det som en stor fördel att ha kontakter med leverantörer klara. Vi kan ändå utforma sortimentet som vi själva vill ha det och att vi inte är bundna till att butiken ska se ut på ett visst sätt.

Kan du använda din bakgrund inom träning i butiken? 

- Visst kan jag det. Jag har bra koll på vad som funkar till vad och vad som gäller just nu även om inte tanken är att jag ska arbeta utåt i butiken till 100 procent. Vi har anställt en butikschef.

Stadium stängde butiken i slutet av mars och nu pågår renovering av butikslokalen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078