23948sdkhjf

Nytt nummer av Habit

Möt Hannah Widell och Amanda Schulman - modebranschens nya entreprenörer.

Hur påverkas hyresmarknaden när digitaliseringen ruckar på gamla sanningar? Vad händer när en gigant som Amazon dundrar in, och hur går tankarna hos dem som står i begrepp att öppna nya handelsplatser? Habits reporter Kajsa Åström har djupdykt i några av handelns mest brännande frågor.

Förändringen i handeln ställer affärsmodellerna på ända. I ett försök att förstå utvecklingen, bistå handlarna och säkra framtida intäkter har AMF Fastigheter skapat experimentkonceptet The Lobby.

Medieprofilerna Hannah Widell och Amanda Schulman är på god väg att byta epitet. Med eget klädvarumärke och en internationell e-handelssajt i startgroparna ger de sig in i modebranschen på allvar.

När ”cash” inte längre är kung. Utvecklingen mot interaktiva, digitala betalningslösningar rusar snabbt. Att välja rätt är ett komplext beslut för handlaren. Habit har tittat på ett axplock nya betalmetoder.

Varumärkenas väg till butikshyllan. Med färre mässor och specialistbutiker är det en kamp för nya sportvarumärken att slå sig in på den nordiska marknaden. Följ tre aktörer i matchen om inköparna.

Smycka mera. Accessoarer som utmärker sig kryddar butikens modesortimentet. Habit tipsar om fyra varumärken att ha under radarn. 

God läsning!

Katarina Angelin
Chefredaktör Habit

Saknar du prenumeration? Klicka här

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109