23948sdkhjf

Hon tror på Norge

Lexington Company har öppnat två nya butiker i Norge.

Som tidigare aviserat har mode- och inredningsföretaget öppnat ytterligare butiker i Norge och utökat antalet butiker från åtta till tio i mars. Två av butikerna är outletkoncept och den senaste öppnade i det nya outletområdet Ålgård strax utanför Stavanger öppnade i somras.

De nya butikerna ligger i Oslotrakten; i Sandvika Storsenter och Storo Storsenter. Mode- och inredningsföretaget har stora förväntningar inte minst på butiken i Sandvika Storsenter som företaget menar kan bli en av varumärkets största i Norge på ett par års sikt.

 – Lexington har länge varit ett starkt varumärke i Norge och öppningarna av de nya butikerna är en naturlig del av den långsiktiga strategin vi haft för Norge. Att det händer mycket på en gång nu är såklart extra roligt men det beror inte på en kortsiktig satsning utan är snarare ett resultat av det långsiktiga arbete vi har gjort, säger Kristina Lindhe, vd och grundare Lexington Company i en kommentar.

Enligt bolaget är intresset generellt starkare för heminredningskollektionerna i Norge samtidigt som modekollektionen enligt företaget är på väg ikapp. I de nya butikerna säljs både mode och inredning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078