23948sdkhjf

Tillsammans ska de kompetensutveckla i butik

StigFram ska leverera specialgjorda utbildningsprogram till franchiseföretag för att bland annat stärka kundmötet i butik.

StigFram och FranchiseArkitekt har tecknat samarbetsavtal för att stärka franchisetagare och StigFram ska leverera specialgjorda utbildningsprogram till franchiseföretag när det handlar om bland annat kundbemötande och leda arbetet i butik.

- Vi har över 20 års erfarenhet av att hjälpa franchiseföretag med ledarskapsutveckling och träning i vardagen. Därför är vi mycket glada över att nu kunna göra det tillsammans med FranchiseArkitekt. Utbildning är en helt central framgångsfaktor i dagens knivskarpa konkurrens med nätet. Ju fler vi kan hjälpa ju bättre är det, säger Niclas Pettersson vd på StigFram i en kommentar.

FranchiseArkitekt arbetar efter en modell med fokus på områdena är avtal, manual, kvalitetssäkring och utbildning varav den sista biten betecknas som en stor utmaning då det är en färskvara och kräver bra struktur och processer då personalgruppen ofta förändras.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078