23948sdkhjf

Nytt ansikte hos NN07

Svensk - danska modemärket rekryterar ny pr- och kommunikationsansvarig. Han har lång erfarenhet av modebranschen från bland annat Les Deux och Euroman.

Virgil Nicholas går in i rollen som pr- och kommunikationsansvarig hos NN07. Han har tidigare drivit livsstilsblogg, arbetat för Euroman.dk och var del i grundarteamet bakom modemärket Les Deux. De senaste fyra åren har han arbetat med egen byrå och kreativ verksamhet.

- Jag har alltid beundrat NN07. Märket intog den nordiska herrmodescenen med 240 kilometer i timmen och har inte tittat tillbaka sedan dess. Trogna sina värderingar och med en inriktad fokus på produkt och kvalitet säkrar NN07 stora marknadsandelar utan att använda behöva använda överdrivna kommunikativa instrumet. Det är därför jag med ödmjukt sinne och stor respekt går till jobbet, säger Virgil Nicholas i en kommentar.

Han ska arbeta nära nyrekryterade kreativa chefen Christopher Bastin. Duon har arbetat tillsammans tidigare bland annat när Gant Rugger, där Bastin arbetade tidigare, skulle lanseras på den danska marknaden.

Virgil Nicholas tillträder 1 april. På senare tid har NN07 rekryterat nya namn till företaget och förutom nämnda Christopher Bastin har även Jonas Bach nyligen rekryterats från G-Star till posten som global commercial director.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078