23948sdkhjf

Boozt stod pall i logistiktävling

E-handlaren kammade hem Postnords logistikpris.

PostNord Logistics Award gick till e-handlaren Boozt och delades ut under en ceremoni på Postnords huvudkontor i Solna på torsdagen.

Finalister var även Loop Rocks, Packsize och Zalando men Boozt tog hem priset bland annat för satsningen på stort robotiserat lager och egenutvecklade IT-lösningar . Det är något som Postnord menar borgar för lönsam och hållbar tillväxt, ökad produktivitet och är kostnadseffektivitet med snabba leveranser och effektiv returhantering som följd.

Priset delas ut för 16:e gången i ordningen och premierar företag eller organisationer som enligt Postnord skapat den mest effektiva, innovativa och kreativa logistiklösningen under året som gått.

Vinnaren utses av en jury under ledning av ordförande är Mats Abrahamsson, professor i logistik vid Linköpings universitet och styrelseledamot i Postnord.

För Boozt är logistiken en avgörande del av bolagets affärsmodell och strategi. Boozt har visat prov på hur en offensiv satsning av automation och egenutvecklade IT-lösningar bidrar till en effektiv logistiklösning som möter ökade konsumentkrav och skapar möjlighet för fortsatt tillväxt, säger Mats Abrahamsson .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063