23948sdkhjf

Nu väntar Arket

I sommar öppnar första butiken för butikskonceptet i Stockholm.

Arket öppnar butik på Drottninggatan 53 i Stockholm och ska dela lokal med koncernens nya butikskoncept Afound. De båda koncepten ska inrymmas i en tidigare hörnlokal på Drottninggatan och Mäster Samuelsgatan där en butik för H&M tidigare låg.

Initialt var det tänkt att butikskonceptet, som hade premiär i London på sensommaren, skulle öppna i en fastighet på Biblioteksgatan nu i vår men planerna gick om intet  då fastigheten brandhärjades i början av november i fjol. Butiken på Drottninggatan var enligt ett pressmeddelande initialt tänkt som Arkets andra etablering i Stockholm.

I butiken ska mode och prylar från de egna kollektionerna säljas och därtill finns handplockade produkter från ett femtiotal externa varumärken. Lokalen ska även rymma ett kafé.

 - Det har lanserats en rad intressanta projekt i kvarteren kring Sergels torg de senaste åren, och det känns som att något väldigt spännande är på gång i centrala Stockholm just nu. Vår förhoppning är att den mångfald som våra butiker erbjuder, och inte minst vårt gröna café, ska kunna bidra med ännu mer ny energi, säger Lars Axelsson ansvarig för konceptet i en kommentar.

Arket har till dags dato tre butiker i London samt butiker i Köpenhamn, Bryssel, München och  Amsterdam samt e-handel i 18 länder. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11