23948sdkhjf

Nytt nummer av Habit

Vi djupdyker bland trenderna, träffar skovarumärket Blankens nya vd och tittar på näthandeln som hot och möjlighet.

I 30 år har de drivit en lönsam butik i en håla i norr. Hur är det möjligt? Habits reporter Christina Bild har följt två inköpsproffs hack i häl under en intensiv mässdag i Nacka Strand.

Hur vinner modebutikerna konsumenterna när nätet lockar med inspiration och lättillgänglighet? Branschräven Bengt Jaller kopplar e-handeln till de fysiska butikerna och erbjuder en helt ny service.

Hur ska H&M vinna tillbaka marknadens förtroende? Habits Kajsa Åström har besökt H&M:s första kapitalmarknadsdag och rapporterar om ett bolag som gläntar på dörren till affärshemligheterna.

När våren snart är i antågande växlar Habit säsong och djupdyker bland höstens trender. På 23 sidor har vi sammanfattat intrycken från modeveckorna i Stockholm och Köpenhamn. Det är en expressiv historia fylld av energi, intensiva färger, uttrycksfulla mönster och spännande volymer.

Ny säsong, nya modedarlingar. Habit presenterar två nykomlingar.

Och så zoomar vi in fötterna. Möt skovarumärket Blankens nya vd Johanna Swanberg Wikingsson som berättar om företagets kommande tillväxtresa. Och skovarumärket Amend som går på tvärs den övriga branschen.

Scorettgruppen utmanar marknaden med ett nytt sneakerskoncept. ”Konkurrensen är mördande. Det är därför vi gör det här.” säger vd Peter Blomquist.

Välkommen till ett fullmatat mässnummer.
God läsning!

Katarina Angelin
Chefredaktör Habit

Saknar du prenumeration? Klicka här!

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078