23948sdkhjf

Aéryne rekryterar och växer

Modeföretaget anställer nya medarbetare och väntas växa rejält till 45 miljoner i år med hjälp av bland annat nya avtal i USA och expansion till Asien.

Varumärket grundades av Siri Vikman för två år sedan och lanserades via NA-KD.

Enligt ett pressmeddelande förväntas omsättningen öka rekordsnabbt från 2,5 miljoner till 45 miljoner kronor under innevarande år bland annat genom nya avtal med återförsäljare i USA.

Modebolaget ska ha slutit avtal med The Park Showroom i USA som garanterat företaget försäljning för över 130 miljoner kronor under de kommande tre åren. 

Modeföretaget är baserat i Paris och nyligen rekryterades Isabelle Kvist till posten som global försäljningschef. Hon har tidigare bland annat arbetat hos House of Dagmar. Ny i företaget är även Liza Landh som tidigare arbetade som inköpschef hos smyckesföretaget Sophie by Sophie. Organisationen består nu av 13 stycken medarbetare. 

Siri Vikman inledde karriären som stylist hos Nelly.com och fick senare chansen att utveckla och designa e-handlarens egna märke Nellytrend.

Vikmans egna varumärket presenterades första gången i hennes lägenhet i Paris 2015.

- Vi tror att vår idé om att vara ett innovativt modeföretag som levererar kollektioner med hög kvalité till en mer tillgänglig prisbild gör oss unika och mer nytänkande än många. Vi är fortfarande i en expansionsfas men känner att det är en otroligt spännande tid och nästa steg blir att erövra både USA och den asiatiska marknaden, säger Siri Vikman, grundare och vd i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063