23948sdkhjf

De startar ny pr-byrå

Duo står bakom ny Stockholmsbaserad pr- och kommunikationsbyrå.

Thomas Hägg, med ett långt förflutet inom pr- och kommunikationsbranschen och som sedan 2010 driver egna byrån Thomas Hägg Pr Communication, och Elin Carlson, som tidigare arbetade på Jung Relations, slår sina påsar ihop och grundar Carlson Hägg PR & Communication.

Tillsammans har de lång erfarenhet av pr- och kommunikationsbranschen och har arbetat med kunder som bland andra Dockers, Borås Textilhögskola, Minna Palmqvist, Emelie Janrell, Show Up Fashion Award, Tiger of Sweden, Ida Klamborn, Filippa K, Hope och Maria Nilsdotter.

– Vi ser oss som en flexibel kommunikationspartner på flera olika plan. Ett mindre varumärke kanske behöver hjälp med mer övergripande pr medan ett mer etablerat företag kanske hellre vill ha en partner som kan gå in och göra punktinsatser där det behövs. Vår styrka är att vi kan vara väldigt flexibla i vårt arbetssätt och lätt anpassa oss efter vad kunden behöver, och med vårt breda kontaktnät av frilansare har vi möjlighet att ta in olika kompetenser vid behov, säger Elin Carlsson i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078