23948sdkhjf

Stylein med ny delägare

Isabella Löwengrip och Nordic Tech House går in i modemärket vars tillväxt nu ska accelereras, särskilt digitalt.

Isabella Löwengrip och bolaget Nordic Tech House, grundat av Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius, Linus Kaasik, Viktor Lundqvist och Patrik Unevik, går in som delägare i Elin Alemdars modemärke Stylein som hon grundade 2001.

Nu väntar en snabb digitalisering av bolaget och ambitionen är att fördubbla omsättning under de kommande två åren. I ett pressmeddelande skriver Isabella Löwengrip att bolaget redan är verksamt inom modehandeln med Flattered och att god erfarenhet finns av digitalisering och e-handel.

- Jag tror att Nordic Tech House med sin nyfikenhet, innovationsförmåga och digitala expertis kommer att tillföra exakt det Stylein behöver för att ta nästa stora kliv. Att dessutom få ha med två så kompetenta och framgångsrika kvinnor som Isabella och Pingis på den här resan gör mig väldigt förväntansfull inför framtiden, säger Elin Alemdar, grundare av Stylein i en kommentar. 

Stylein har försäljning via egen butik i Sturegallerian, webbutik och återförsäljare.

Nordic Tech House beskrivs som ett bolag som arbetar med att ”accelerera och investera i digitala verksamheter” och bidra med exponering, teknikutveckling och know-how för att hjälpa entreprenörer att förverkliga visioner. Vd för bolaget är Viktor Lundqvist.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062