23948sdkhjf

Tillväxtpris till Gudrun Sjödén

På tisdagskvällen tilldelades designern och företagsledaren SEB:s pris för "Bästa internationella tillväxt".

Gudrun Sjödén, vd och grundare av Gudrun Sjödén Group, tog emot galans huvudsponsor SEB:s pris ”Bästa internationella tillväxt” under entreprenörsgalan på Elite Marina Tower i Nacka för EY Entrepreneur Of The Year.

– Precis som tidigare år har vi haft ett ruggigt starkt finalfält. Det är mycket roligt att se vilken spets och bredd som Stockholmsregionen levererar. Årets vinnare är nytänkande, otämjbara och målinriktade. Med en orubblig tro och en vilja av stål har de byggt upp framgångsrika bolag och det ska de hyllas för, säger Tommy Jacobson, juryordförande i en kommentar.

Gudrun har med sitt startkapital på 100 000 kronor byggt upp en verksamhet som omsätter drygt 700 miljoner kronor. Med webbutiken når Gudrun Sjödén  52 länder och därtill finns 22 fysiska butiker på sex marknader.

Saeid Esmaeilzadeh och Ashkan Pouya, grundare till Sdiptech AB, fick ta emot utmärkelsen som Stockholmsregionens främsta entreprenörer. Under galakvällen i Nacka delades även tre kategoripriser ut. Stina Ehrensvärd från tech-bolaget

Yubico AB blev utsedd till ”Årets kvinnliga stjärnskott” och Magnus Olsson från Pamaco Totalservice AB blev ”Årets manliga stjärnskott”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078