23948sdkhjf

Hon boostar Stockholm

Stockholm Fashion Districts vd får pris av Stockholms Handelskammare.

Helena Waker, vd för Stockholm Fashion District och Association of Trade Partners Sweden/Agenturföretagen, tilldelas Stockholms Handelskammares utmärkelse Boosting the capital. Priset tilldelas personer som på olika sätt verkar för att göra Stockholm roligare och lyfta regionen när det handlar om innovation, inkludering och utåtriktad verksamhet. 


Motivering
till priset lyder:
För sitt initiativ till Stockholm Fashion District där Helena Waker har lyckats samla en tidigare splittrad bransch och skapat ett kluster och en mötesplats för hela Sveriges modeindustri.

- Med Stockholm Fashion District fick vi en unik chans att bygga upp en internationell och långsiktig handel- och affärsmötesplats för modebranschen i Sverige. Grundidén om att effektivisera, inspirera och att samla inköpare, designers och leverantörer på ett och samma ställe har förverkligats i denna hub för modebranschen. Möjligheten kom i ett viktigt skede för Stockholm och Sverige och vi är väldigt stolta och glada över att projektet har fallit så väl ut och ser fram emot att fortsätta stötta och utveckla modebranschen,
säger Helena Waker i en kommentar till utmärkelsen som delas ut på tisdagen 7 noovember.

I Stockholm Fashion District i Nacka strand ryms 700 modevarumärken i ett distrikt som omfattar 20 000 kvadratmeter med mässor, showroom och events. Fler än 22 större handelsinriktade event arrangeras i området årligen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093