23948sdkhjf

Gagliardi öppnar nytt

Efter butiken i Helsingborg öppnar modemärket butik här i mitten av november.

Gagliardi öppnar andra butiken, första öppnade tidigare i år på  Fågelsångsgatan i Helsingborg, på Skomakaregatan 7 nära Lilla torg i Malmö 15 november. Butiken blir på 100 kvadratmeter och även denna med ett fullt sortiment.

- Vi ser väldigt mycket fram emot öppningen. Det är en spännande gata med bra läge och med mycket rörelse under både dagen och även kväll så jag tror att det kommer att passa oss väl, säger Niclas Anderek till Habit.

I slutet av januari i år öppnade Gagliardi en kombinerad butik och showroom i Helsingborg och när nu nästa butik öppnar kan också lärdomar dras från den butiken om vad som fungerar bäst när det gäller exempelvis passformer.

- Vi har ett stort och bra sortiment att välja på och jag tycker att vi kommit i gång bra med egentligen samtliga bitar och även skor.

Niclas Anderek tillägger att det känns bra att hålla planen med att öppna två butiker under innevarande år och siktet är inställt på fler butiker under de kommande två, tre åren.

räknar duon Niclas Anderek och Håkan Petersson med att ha satt konceptet ordentligt på västkusten med ytterligare en butik vardera i Helsingborg och Malmö samt även en till två butiker i Göteborg. Därefter väntar Stockholm och på sikt även Köpenhamn, Helsingfors eller Oslo då rättigheterna finns för att etablera märket i hela Norden.

- Att det blev just den här regionen är för att vi själva är baserade här och det finns väldigt bra geografiska fördelar med att vara nära verksamheten. Vi har även ett bra samarbete med Marty-butikerna som sålt Gagliardi i flera år och varumärkeskännedomen är därför god i regionen. Vi fortsätter gärna att arbeta på det viset att stärka upp närvaron hos återförsäljare i kombination med egna konceptbutiker, säger Niclas Anderek.

I dagsläget ligger märket på omkring tjugo dörrar i Sverige. 

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062