23948sdkhjf

Från Åhléns till RNB

Hon kliver på som vd för departments & stores och tillträder senast i vår.

Lina Söderqvist lämnar Åhléns och rollen som marknadschef för att kliva på som vd för Retail and brands verksamheter på NK i Stockholm och Göteborg, departments & stores.

Hon tillträder senast i april nästa år och ska ingå i koncernledningen. Lina Söderqvist kommer närmast från Åhléns och posten som marknadschef. Hon har även ett förflutet från Björn Borg och reklambyrån King. 

Hon efterträder Hanna Graflunnd Sleyman som lämnade RNB i augusti. Från december och till det att Lina Söderqvist tillträder kliver Polarn O. Pyrets vd in som tillförordnad vd för sektionen. 

- Jag är mycket glad att ha rekryterat Lina till rollen som vd för Departments & Stores och medlem av koncernledningen i RNB. Lina har en gedigen bakgrund som ledare inom detaljhandel och reklam med erfarenhet av marknadsföring, verksamhetsutveckling och e-handel. Rekryteringen av Lina innebär att vi får en person som kan vidareutveckla Departments & Stores verksamhet på NK-husen i Stockholm och Göteborg i nära samarbete med AB NK, säger Magnus Håkansson, vd och koncernchef i en kommentar.

Så sent som för ett par veckor sedan tilldelades Lina Söderqvist tidningen Resumés pris som Sveriges bästa marknadschef 2017. Hon har arbetat som marknadschef hos Åhléns sedan 2015.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Läs mer om: RNB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079