23948sdkhjf

Ny byrå för premiumvarumärken

Camilla Modin Djanaieff lämnar modinåkerlind för att starta upp ny byrå med fokus på premiumvarumärken och hållbarhet.

Camilla Modin Djanaieff, delägare och en av de två grundarna till pr- och kommunikationsbyrån modinåkerlind, går vidare och grundar nya Modin Communication. 

Byrån har premiumvarumärken och hållbarhet i fokus och plockar med sig kunderna Byredo, By Malene Birger, B&O Play, Bite, Bugaboo och Lamija från den tidigare byrån.

Byrån ska även arbeta med strategi och produktion av innehåll för kunders digitala och sociala kanaler.

- Det är otroligt kul att äntligen få ta det här steget att fokusera på premium och hållbarhet. För mig går de två nästan alltid hand i hand då premiumprodukter, dvs välgjorda kvalitetsprodukter, lever längre över tid samt oftast är gjorda av mer hållbara material, vilket ger en längre livscykel och mindre miljöpåverkan över lag. Modeindustrin är den näst största miljöboven i världen och vi måste alla ta krafttag för att ändra detta innan det är för sent för att återställa förstörda miljöeroch för att bevara vår egen hälsa, säger Camilla Modin Djanaieff i en kommentar.

På byrån arbetar Camilla Modin Djanaieff, Julia Sewall Rönnmark,Eliza Lancelot, Olivia Rehmberg, Alice Johansson och Agnes Dalunde.

Kommentera en artikel (1)
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094