23948sdkhjf

Ny vd på Indiska

Hon kliver på som vd för mode- och inredningskedjan och efterträder David Rönnberg. Rekryteringen har skett internt.

Karin Lindahl har utsetts till ny vd för Indiska. Hon har arbetat för kedjan sedan senaste årsskiftet, senast på posten som försäljningschef men hon har även varit ansvarig för drift och koordinering av den pågående förändringsplanen. Hon tillträder i oktober och ersätter David Rönnberg som verkat som vd sedan december 2015.

– Det är med stor passion för vårt kunderbjudande, våra kunder och våra anställda jag ser fram emot att fortsätta driva vårt förändringsarbete med att ställa om bolaget till ett modernt livsstilsföretag. Detaljhandeln är i snabb omvandling med digitalisering och nya kundbeteenden och vi ska fortsätta anpassa oss till de nya utmaningarna i en tuff omvärld, säger Karin Lindahl i en kommentar. 

Karin Lindahl har även ett förflutet hos McKinsey där hon arbetat med detaljhandelsfrågor.

David Rönnberg klev på som vd efter Sofie Gunolf och tillträdde under en turbulent tid för kedjan.Han har lett ett omfattande förändringsarbete som bland annat innefattar avvecklingav olönsamma butiker, översyn och förändringar av sortiment och lansering av en ny e-handelsplattform.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109