23948sdkhjf

Skräddarsydd utbildning

Nordiska Textilakademin lanserar digital utbildningsplattform med utbud som ska passa fler.

Nordiska Textilakademin vill att utbidlningarna ska vara så tillgängliga, flexibela och individuella som möjligt att lanserar därför katalog med textila yrkesutbildningar tillgängliga för alla där studenter kan se i på nätet vilka datum en undervisning sker i den valda kursen så att kunden kan skräddarsy sin utbildning. Därtill anpassas och förändras distansutbudet konternuerligt.

Nu kan ett företag enkelt erbjuda fortbildning för sina medarbetare och tillsammans med oss bygga upp företagets personliga utbildningserbjudande. Allt ifrån grundkurs i illustrator till materiallära, inköp och design. Vårt system, katalog.nordiskatextilakademin.se är anpassat efter branschens behov av kompetensutveckling, säger Minna Engström Heino, kreativ chef i en kommentar.

Det nya systemet innefattar heltidsutbildningar på ett och två år samt yrkeshögskoleutbildning och fristående program med likvärdiga innehåll. Kurser i separata studieblock kan komplettera en ordinarie utbildning, men även köpas oberoende av varandra. Heltidsutbildningarna startar varje hösttermin.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125