23948sdkhjf

Lindex omnisatsar med ny app

Lindex släpper en ny mobilapp med instagramintegration, inspirationsfeed, orderhantering och tillgång till aktuella erbjudanden. Tanken är att skapa en inspirerande och personlig shoppingtjänst.

Antalet kunder som handlar via mobil har vuxit explosionsartat de senaste åren och appen kommer bli en central del i att erbjuda en inspirerande och användarvänlig shoppingupplevelse för våra kunder. Under utvecklingen har vi fått mycket positiv feedback från pilotanvändare och vi har höga förvä n tningar på hur appen kommer att tas emot av våra kunder”, säger Linda Johansson, ansvarig projektledare på Lindex i ett pressmeddelande.

Hon framhåller att den nya appen erbjuder en omnikanalupplevelse med funktioner som är kopplade både till Lindex digitala och fysiska butiker. Exempelvis kan kunden i butik scanna produkter för att få mer information om tillgänglighet i butik eller produktinformation. Tjänsten erbjuder även kunden möjlighet att förbereda sin shopping i appen men att slutföra sitt köp i butik eller på lindex.com. 


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078