23948sdkhjf

ACC i globalt samarbete

Arbetsklädesföretaget har ingått samarbete med brittiska Dimensions för att bli en ännu starkare global aktör.

Brittiska och svenska arbets- och profilföretagen Dimensions och ACC har ingått samarbete för att tillsammans bli starkare och ska skapa nästa generation yrkeskläder på den europeiska marknaden.

Bolagen designar och producerar kläder till ett stora antal branscher däridbland resebranschen, detaljhandeln till transport- logistik branschen, allmännyttiga tjänster och räddningstjänst och tillhandahåller allt från moderna kostymer och dräkter till personlig skyddsutrustning.

Samarbetet väntas leda till stora synergieffekter som möjliggör beklädnadslösningar för global företag utan att tappa lokal förankring. Tillsammans har bolagen 650 anställda och kontor i Storbritannien, Sverige, Nederländerna, USA, Bangladesh och Hongkong.

– Jag är mycket glad över att vi samarbetar med en av världens ledande leverantörer av företagskläder. Tack vare detta samarbete kan vi ta steget ut på den större europeiska marknaden och genom att få del av Dimensions storlek och räckvidd säkerställer vi bästa möjliga värde för våra kunder, säger Ove Sundberg, vd för Svenska ACC i en kommentar.

Svenska ACC, Another Clothing Concept, har sedan 1988 designat, producerat och levererat kläder av hög kvalitet för alla typer av företag, från tjänste- och turistföretag, detaljhandeln till företag inom den tunga industrin.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093