23948sdkhjf

Rayville i nytt samarbete

Sov- och loungeklädesmärket har inlett samarbete med tysk distributör och lanseras i höst på tre nya marknader.

Rayville lanseras i höst i Tyskland, Österrike och Schweiz och finns då sedan starten för två år sedan på sju marknader och hos fler än 260 återförsäljare. Det är ett hundratal fler butiker än förra hösten.

Företaget har, med start för innevarande höstsäsong, inlett samarbete med tyska distributören F1-Generation som även arbetar med DKNY, Ralph Lauren, Stella McCartney och Michael Kors.

Nya återförsäljare i höst är bland andra varuhuset Galeries Lafayette i Berlin och på tyska varuhuskedjan Deuringer, Ellos och inska klädkedjan Halonen.

– Det är oerhört roligt att vi har fått möjlighet att inleda ett distributionssamarbete med F1-Generationsom har mer än 25 års erfarenhet av branschen och jobbar med ledande varumärken i flera europeiska länder. Responsen har också varit god från butikerna och för att vara en första säsong så har vi fått enmycket bra start med knappt 50 butiker i Tyskland, Österrike och Schweiz som har valt att ta in Rayville, säger Klas Rosenblad, grundare av Rayville i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078