23948sdkhjf

Dit går Klättermusen

Namnkunnig modeagentur ny agent för friluftsföretaget.

Nitty Gritty är ny agentur för varumärket Klättermusen. Friluftsföretaget tillverkar klätterutrustning, plagg och accessoarer och har hållbara, tekniska material som signum för produkterna. Varumärket startade 1975 av en grupp unga bergsklättrare i Umeå som var dedikerade att skapa kvalitetsprodukter avsedda för extrema friluftsaktiviteter.

Vi har tillverkat fjäll- och vildmarksutrustning i över 40 år, utan att kompromissa med våra grundläggande ideal om att skapa tekniskt ledande utrustning med hållbarhet. Det gläder oss att våra värderingar möter ett växande globalt intresse. För att fortsätta vår utveckling med oförändrade övertygelser är det av yttersta vikt att samarbeta med återförsäljare som delar våra ideal. Vårt samarbete med Nitty Gritty följer direkt ur denna strävan, säger Gonz Ferrero, vd för Klättermusen i en kommentar.

Förutom att vara agent driver Nitty Gritty butiker för herr- och dammode och accessoarer i Stockholm sedan i början av 1990-talet. Butikern ligger i dag på Krukmakargatan på Södermalm.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063