23948sdkhjf

Thernlunds expanderar

Modekedjan öppnar i konkursade Wårdhs lokaler i Täby Centrum i höst.

1 september öppnar Thernlunds butik om nära 600 kvadratmeter i Wårdhs tidigare lokaler i Täby centrum utanför Stockholm. I våras, 11 april,  gick anrika Wårdhs i konkurs och i samband med det så blev Thernlunds erbjudna att ta över lokalen.

– Vi har länge varit intresserade att öppna i Täby men tidigare fanns det inte plats för två så pass liknande koncept. När Wårdhs tyvärr gick i konkurs så förändrades läget och vi ser väldigt mycket fram emot den här etableringen, säger Jan Edlund, vd, till Habit.

Butiken blir den sjunde, elfte Gatt-butikerna inräknade, för Thernlunds och öppnar 1 september. I sortimentet finns herr- och ett dammode.

Modekedjan har i dag totalt sex butiker med Thernlunds-skylt; två på Lidingö samt en vardera i Nacka Forum, Mall of Scandinavia, Lijeholmstorget och Tyresö Centrum.

I oktober i fjol köpte Thernlunds de fyra butikerna för Gatt i Stockholm och de butikerna byter i höst skylt till Thernlunds. Med nyöppningen i Täby uppår det totala butiksbeståndet till 11 butiker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125